Radno vreme
Ponedeljak - Nedelja 8:00 - 22:00

PLAY GREAT OPCIJE

Doživi kako izgleda život profesionalnih igrača. Prođi putem koji su prošli najbolji juniori sveta u našem kampu. Savladaj veštine na putu ka profesionalnom tenisu.

Treba da znate - Kamp postoji 15 godina. Možemo se pohvaliti da su kroz kamp prolazili igrači različitih nacija i različitih nivoa igranja. Sa nama su trenirali i usavršavali se najbolji juniori sveta. Tačno 90% kampera postizalo je svoje najbolje teniske rezultate posle treniranja i boravka u kampu. Svoje najbolje rezultate postizali su posle druge nedelje od završetka kampa.

Zlatibor - Mesto odrzavanja kampa je planina Zlatibor.Zlatibor je smešten u zapadnom delu Srbije na nadmorskoj visini od 1000 metara koja je idealna za pripremu sportista u uslovima čistog vazduha i čuvene ruže vetrova. Ovde se sreću mediteranska i kontinentalna klima, pa se Zlatibor hvali sa preko 200 sunčanih dana godišnje. Boravak na planinskom vazduhu ne samo da podmalđuje već i jača telo, dajući mu snagu za životne izazove. Smeštaj

Dobrodošli u Wai Tai, Sportsko-turistički centar Zlatibor! U najlepšem delu Zlatibora, stotinak metara od jezera, na pešačkoj stazi zdravlja, okružen zelenilom i brojnim sportskim sadržajima (teniski tereni, bazeni, fudbalska igrališta) nalazi se objekat iz koga imate jedinstven pogled na sve ono što boravak na ovoj planini čini atraktivnim. Wai Tai se nalazi pored Kraljevih konaka, nudi 14.300 kvadrata smeštajnog, sportskog, ugostiteljskog i zabavnog sadržaja. Svim igračima je u okviru cene obezbeđen pun pasion ( tri obroka i spavanje ). Tereni : igraće se na šljakanih i terenima sa tvrdom podlogom.

Teniski kamp - Leto,odlasci na more jesu pravo mesto za odmor od duge i naporne takmičarske i školske sezone. No, posle odmora treba pripremiti telo i ući u igru za naredne teniske i školske izazove. Naš teniski kamp je upravo mesto gde pripremamo igrače i decu za nastavak takmičenja. Posle zasluženih odmora telo i um treba pripremiti za predstojeće životne izazove. Raznovrsnost programa u kampu omogućuje igraču, detetu da razvija svoje teniske veštine. Rad na teniskom terenu, van terena u prirodnim lepotama Zlatibora, kreira raznovrsnost aktivnosti neophodnih za dostizanje forme.

Predstavlja poseban program letnjeg kampa koji identifikuje talente kod igrača. Letnji kamp je poseban program za identifikaciju perspektivnih igrača.

Program letnjeg kampa je poseban program daljeg razvoja talenata kod igrača. Prepoznavajući talente igrača omogućuje se igraču da na jednostavan način razvija svoje teniske veštine do maksimuma. Kroz baterije testova uočavaju se talenti igrača. Takođe baterije testova nam omogućuju da prepoznamo koje veštine igrač treba da razvija.

TENIS ZA SVE

TAKMIČARI

Ukoliko si izabrao tenis kao svoje životno opredeljenje i želiš se ostvariti kao profesionalni teniser, kamp je tvoj dom. Pođi putem kroz koji su prošli najbolji juniorski igrači i postali profesionalni teniseri.

U 10 - deca uzrasta do 10 godina

Za najmlađe tenisere koji sanjaju da dostignu uspeh najvećih igrača sveta. Za devojčice i dečake koji žele postati istinski heroji svoga vremena. Čeka Vas najbolji program na svetu EVOLUTION KIDS TENNIS.

KLUBSKI IGRAČI

Vi koji volite tenis i koji uživate u čaroliji tenisa, kroz druzenje, igru, postani te bolji teniseri. Kamp neka bude tvoja inspiracija za budućnost. Mesto novih prijateljstava i nezaboravnih doživljaja za ceo život.

Rad na terenu

- razvoj taktike igre - učenje jednostavnih i efikasnih taktičkih rešenja za uspeh u igri

- razvoj osnovnih mentalnih veština - neka tvoja mentalna snaga vodi tvoju igru. Postani neustrašiv na terenu.

- rešavanje problema i donošenje odluka - nauči principe na osnovu koji ceš resavati situacije igre odlucivati kakve ceš poteze izvoditi na terenu da bi bio uspešniji

- video analiza i usmeravanje

- fizička priprema - izgradi zdravo i sposobno telo koje će ti brigu o njemu uvek uzvratiti maksimalnim zalaganjem na terenu.

Kontakt

Dejan Vukojicic

vukojicicdejan@yahoo.com

+381637555006

Raznovrsni programi omogućuju igračima različitog uzrasta ( najmlađi učesnici 8.godina )i nivoa da se uključe u rad.

1. Biomehanički razvoj udaraca

2. principi igranja tenisa

3. mentalna snaga

4. takmičenje

Dnevno igrači će u okviru programa imati 2 treninga tenisa u trajanju po jedan sat i trideset minuta i dva treninga fizičke pripreme u trajanju po 60 minuta. Tačnije u prepodnevnim satima imaće 90 minuta tenisa i 60 minuta fizičke pripreme, a ista satnica predviđena je i za posle podne.

Selekcija kampa odvijaće se svakodnevno. Na osnovu svakodnevnog igranja poena u okviru Tennis CLASH takmičenja praviće se grupe za naredni dan.

Na ovaj način kreiramo motivisanost igrača da maksimalno rade i teže ka savršenom, kao i da vreme na terenu provode sa igračima svog nivoa.

Poslednji dan kampa održaće se turnir za sve igrače sa kampa. .

Žreb za turnir organizovaće se dan pre početka turnira.

PARTNERI
PLAY GREAT AKADEMIJE